Nameštaj za ugostiteljstvo Beograd

Nameštaj za ugostiteljstvo Beograd
Otvarate kafić ili restoran...
Na pravom ste mestu... U Beogardu se nalazi pregršt ugostiteljskih objekata, a Vaš neka bude jedinstven uz pomoć najoriginalnijeg nameštaja. Nadjite najbolji nameštaj za restorane ili kafiće u Beogradu uz našu pomoć. Bilo da hoćete gotov nameštaj ili hoćete nameštaj po Vašim merama za svoj restoran, kontaktirajte neku od firmi koju Vam nudi Beograd. Uveravamo Vas da se svi najbolji proizvodjači nameštaja za ugostiteljske objekte u Beogradu nalaze na spisku ispod...
linea-milanovic-namestaj-za-ugostiteljstvo

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
NAMEŠTAJ ZA UGOSTITELjSTVO.
Stolovi za kafiće, Barske Stolice, Klub Fotelje, Separei za kafice, Šank Pultovi.
Važan deo svakog ugostiteljskog objekata predstavljaju separei.
Linea Milanović, sa velikim iskustvom u projektovanju i izradi nameštaja za ugostiteljske objekte, uključujući i separee za kafiće, restorane, klubove nudi svojim klijentima proizvode koji garantuju kvalitet, dugotrajnost i izuzetnu udobnost u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.
Tapacirani, ili delimično tapacirani separei za opremanje ugostiteljskih objekata, izrađuju se modularno, po merama prostora.
Na raspolaganju je veliki izbor kvalitetnih meblova i eko kože za tapaciranje koji obezbeđuje dugoročnu eksploataciju separea i ostalog tapaciranog namestaja.
Po potrebi, projektovanje separea možete prepustiti našem iskusnom timu dizajnera, ili nam možete doneti projekat svog arhitekte koji će biti izveden.
Zahvaljujući dobro opremljenoj proizvodnji i vrhunskim majstorima, mogućnosti za izradu separea su gotovo neograničene.
Stolovi za kafiće i barski stolovi za kafiće spadaju u standardni asortiman naše proizvodnje u segmenu za opremanje ugostitelsjkuh objekata.
Sav nameštaj za opremanje kafića se izrađuje po porudžbini, u željenim dimenzijama i završnoj obradi, te je stoga moguće poručiti stolove za kafiće u svemupo zamisli klijenta, kao i od materijala različite cenovne kategorije.
Prilikom procesa proizvodnje nameštaja za ugostiteljstvo u koji spadaju i barski stolovi za kafiće koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, kao što je puno drvo, furnirani medijapan u kombinaciji sa plastificiranim čelikom ili prohromom za stope.
Linea Milanović nudi svojim klijentima niz mogućnosti za dizajn i izradu šank pulta koji će vaš prostor učinitim impozantnim, bilo da se radi o ugostiteljskom objektu - restoranu, kafiću, recepciji hotela, ili pultu za recepciju poslovnog prostora.
Bilo da je potrebna samo vizuelno funkcionalna pregrada ili šank pult, na raspolaganju je veliki izbor materijala poput medijapana furniranog ili farbanog, stakla, punog drveta ili kompozitnih materijala poput GranMatrix-a.
Dizajn pulta izrađuje se isključivo prema prostoru koji klijent ima na raspolaganju za šank pult, bez obzira da li se radi o opremanju stana, restorana, kluba, kafića ili nekog poslovnog prostora za koji je potrebna izrada šank pulta.
namestaj-djeram-namestaj-za-ugostiteljstvo

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 +381 64 1898663
NAMEŠTAJ ZA UGOSTITELJSTVO BEOGRAD DJERAM Posebno iz ponude izdvajamo izradu nameštaja od punog drveta po meri, i to po našim modelima, ili čak po modelima koje Vi želite po slici. Radimo i opremanja poslovnih prostora, kancelarija, restorana.
Mogućnost izrade nameštaja po nacrtu arhitetke.
Cenovnik
Svakom ugostitelju prilikom kupovine nameštaja bitan je kvalitet izrade, udobnost, dizajn, rok isporuke, mogućnost personalizacije i ostvarenja projektovane zamisli. Nameštaj za ugostiteljstvo, tačnije stolice i fotelje, centar su i suština opremanja ovakvih, javnih enterijera. Razlog za to jeste atmosfera i komfor koji se ovde mora postići i zadržati, kako bi se gostima udovoljilo. Na ovakvim mestima je veoma važno da se postigne elegancija, udobnost, opuštena i prijatna atmosfera, pa je odabir stolice i fotelje pravi način za to. Često se na prvi pogled može zaključiti i to da li je neki komad nameštaja manje ili više udoban i prijatan za duži boravak i opuštanje. Kada ste na osnovu utiska koji enterijer kafića ili restorana, odabrali svoje mesto, zatim ste seli i smestili se sa prijateljima, sve što želite jeste udobnost i dobra usluga. Birajte kao da je to jedini put kada ćete kupovati nameštaj, nemojte žaliti niti štedeti, jer će Vam se višestruko vratiti.
Back to Top