Nameštaj za ugostiteljstvo Beograd

Nameštaj za ugostiteljstvo Beograd
Otvarate kafić ili restoran...
Na pravom ste mestu... U Beogardu se nalazi pregršt ugostiteljskih objekata, a Vaš neka bude jedinstven uz pomoć najoriginalnijeg nameštaja. Nadjite najbolji nameštaj za restorane ili kafiće u Beogradu uz našu pomoć. Bilo da hoćete gotov nameštaj ili hoćete nameštaj po Vašim merama za svoj restoran, kontaktirajte neku od firmi koju Vam nudi Beograd. Uveravamo Vas da se svi najbolji proizvodjači nameštaja za ugostiteljske objekte u Beogradu nalaze na spisku ispod...
namestaj-djeram-namestaj-za-ugostiteljstvo

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
NAMEŠTAJ ZA UGOSTITELJSTVO BEOGRAD DJERAM Posebno iz ponude izdvajamo izradu nameštaja od punog drveta po meri, i to po našim modelima, ili čak po modelima koje Vi želite po slici. Radimo i opremanja poslovnih prostora, kancelarija, restorana.
Mogućnost izrade nameštaja po nacrtu arhitetke.
Cenovnik
salon-namestaja-linea-milanovic-namestaj-za-ugostiteljstvo

Salon nameštaja Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 011 2442070
NAMEŠTAJ ZA UGOSTITELJSTVO BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Stolovi za kafiće, Barske Stolice, Klub Fotelje, Separei za kafice, Šank Pultovi.
Važan deo svakog ugostiteljskog objekata predstavljaju separei.
Linea Milanović, sa velikim iskustvom u projektovanju i izradi nameštaja za ugostiteljske objekte, uključujući i separee za kafiće, restorane, klubove nudi svojim klijentima proizvode koji garantuju kvalitet, dugotrajnost i izuzetnu udobnost u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.
Cenovnik
Svakom ugostitelju prilikom kupovine nameštaja bitan je kvalitet izrade, udobnost, dizajn, rok isporuke, mogućnost personalizacije i ostvarenja projektovane zamisli. Nameštaj za ugostiteljstvo, tačnije stolice i fotelje, centar su i suština opremanja ovakvih, javnih enterijera. Razlog za to jeste atmosfera i komfor koji se ovde mora postići i zadržati, kako bi se gostima udovoljilo. Na ovakvim mestima je veoma važno da se postigne elegancija, udobnost, opuštena i prijatna atmosfera, pa je odabir stolice i fotelje pravi način za to. Često se na prvi pogled može zaključiti i to da li je neki komad nameštaja manje ili više udoban i prijatan za duži boravak i opuštanje. Kada ste na osnovu utiska koji enterijer kafića ili restorana, odabrali svoje mesto, zatim ste seli i smestili se sa prijateljima, sve što želite jeste udobnost i dobra usluga. Birajte kao da je to jedini put kada ćete kupovati nameštaj, nemojte žaliti niti štedeti, jer će Vam se višestruko vratiti.
Back to Top